Nieuws

Geplaatst op 10 februari 2021

5 voordelen van het uitbesteden van de schoonmaak

Het schoonhouden van bedrijfsruimtes is een enorme klus waarbij meer komt kijken dan u in eerste instantie denkt. Het is dan ook niet gek dat 90% van de bedrijven kiest voor het uitbesteden van de schoonmaak van hun kantoor of bedrijfspand aan een professioneel schoonmaakbedrijf. Besteedt u veel tijd aan het maken van een schoonmaakrooster of de inkoop van schoonmaakmiddelen? Dan is het uitbesteden van de schoonmaak misschien ook iets voor u. Het uitbesteden van de schoonmaak kent veel voordelen. In dit artikel zetten wij de belangrijkste voor u op rij.

1. Win kostbare tijd door het uitbesteden van de schoonmaak

Een van de grootste voordelen van het kiezen voor het uitbesteden van de schoonmaak is het winnen van tijd. Dit kunt u vast en zeker wel gebruiken! Door het uitbesteden van de schoonmaak van uw kantoor houdt u tijd en aandacht over die u kunt besteden aan uw core business. U maakt eenmalig duidelijke afspraken en onze professionele medewerkers doen de rest. Nu hoeft u zich niet langer bezig te houden met schoonmaakroosters, inkoop van schoonmaakmiddelen en het aansturen of controleren van schoonmakend personeel.

2. Het uitbesteden van de schoonmaak scheelt in de kosten

Als ondernemer weet u: tijd is geld. De kosten van kantoren schoonmaken bestaan niet alleen uit de aanschaf van schoonmaakmiddelen. Denkt u ook aan de aansturing van personeel, het regelen van vervanging bij ziekte en verlof en aan de kostbare uren die wegvallen als u eigen personeel inzet voor schoonmaakactiviteiten. Daarbij komt dat professionele schoonmakers vaak een stuk sneller en efficiënter werken dan eigen medewerkers die hiervoor niet speciaal zijn opgeleid. Hoewel u in eerste instantie dus in het uitbesteden van de schoonmaak investeert, worden overige kosten door deze uitbesteding gedrukt.

3. Bij Schilten Schoonmaak kunt u rekenen op kwaliteit

Als u bij het uitbesteden van de schoonmaak een professioneel schoonmaakbedrijf zoals het onze inhuurt, dan maakt u van tevoren afspraken over het dienstenpakket én de kwaliteit van deze diensten. U mag van ons dus een hoogwaardige dienstverlening verwachten die meetbaar is. Vraag bij de selectie van een schoonmaakbedrijf gerust naar eventuele kwaliteitscontroles. Zo maken wij bij Schilten Schoonmaak bijvoorbeeld gebruik van regelmatige kwaliteitscontroles die worden vastgelegd in een digitale rapportage. Zo kunt u in één oogopslag zien wat de resultaten van het uitbesteden van de schoonmaak zijn, en hoe de kwaliteit zich heeft ontwikkeld over een bepaalde periode.

4. Wie kiest voor het uitbesteden van de schoonmaak, kiest voor milieuvriendelijkheid

Een professional weet precies welke werkmethoden, materialen en schoonmaakmiddelen passen bij uw pand en uw wensen. Zo wordt niet alleen het beste resultaat gerealiseerd: als u de schoonmaak van uw bedrijfspand uitbesteed aan Schilten Schoonmaak, bent u ook verzekerd van de meest milieuvriendelijke werkwijze. Bij het uitbesteden van de schoonmaak kunt u rekenen op het gebruik van de beste mensen én middelen. Onze schoonmaakmiddelen reinigen niet alleen doeltreffend, ze voldoen ook aan onze eisen voor milieuvriendelijkheid. Verantwoord en duurzaam ondernemen wordt steeds belangrijker en dat mag u ook bij het uitbesteden van de schoonmaak verwachten. Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Dordrecht of Papendrecht die deze filosofie ondersteunt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

5. U kunt eenvoudig aanvullende diensten afnemen

Bij het schoonmaken van uw kantoor of bedrijfspand komt meer kijken dan het schoonhouden van vloeren en bureaus. Ook de sanitaire voorzieningen verdienen aandacht. Denk daarbij, naast de dagelijkse schoonmaak, ook aan het aanvullen en vervangen van handzeep, toiletpapier, vouwhanddoekjes, handdoekrollen, keukenrollen, vaatwasmiddelen, afwasmiddelen, afvalbakken en luchtverfrissers. Dit is een van de aanvullende diensten die u eenvoudig kunt afnemen bij een professioneel schoonmaakbedrijf zoals Schilten Schoonmaak. Andere voorbeelden van aanvullende diensten zijn, onder andere, glasbewassing en gevelonderhoud, vloeronderhoud en het trappenhuis schoonmaken.

Hebben wij u kunnen overtuigen van de voordelen van het uitbesteden van de schoonmaak? Bij Schilten Schoonmaak kijken we graag naar wat we voor u kunnen betekenen. Voor meer informatie of vragen kunt u het best contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder met een persoonlijk advies of kosten overzicht op maat.