Nieuws

Geplaatst op 10 februari 2021

Schoonmaak uitbesteden: dit zijn de 5 voordelen

Een schoon bedrijfspand is erg belangrijk. Niet alleen is het de dagelijkse werkomgeving van u en uw personeel, ook is het een visitekaartje richting (potentiële) klanten. Maar bij het schoonmaken van het pand komt meer kijken dan u in eerste instantie zou denken. Het uitbesteden van de schoonmaak is daarom heel logisch. Zo’n 90% van de bedrijven besteedt de schoonmaak uit aan een professioneel schoonmaakbedrijf. Doet u dit nog niet, omdat u bijvoorbeeld bang bent voor wat de schoonmaak uitbesteden gaat kosten? We vertellen u welke voordelen de schoonmaak uitbesteden heeft en de kosten ervan.

1. Schoonmaak uitbesteden? Kostbare tijd winnen!

Bij het goed schoonmaken van een kantoor komt heel wat kijken. Alleen al het aanschaffen van schoonmaakmiddelen, het opstellen van een schoonmaakrooster en het verdelen van de taken over verschillende medewerkers kost flink wat tijd. En dan is er nog niets schoongemaakt. Door de schoonmaak uit te besteden kunt u dan ook heel wat kostbare tijd winnen. Alle medewerkers hebben zo alle tijd voor hun kerntaken, terwijl u toch geniet van een schoon kantoor.

2. Schoonmaak uitbesteden: kosten besparen

In eerste instantie denkt u misschien dat het uitbesteden van de schoonmaak alleen maar geld kost, maar het tegendeel is waar. De kosten voor schoonmaak uitbesteden zijn een investering, die u op andere manieren terugkrijgt. Zo hoeft u geen dure medewerkers meer in te zetten voor de schoonmaakwerkzaamheden en bent u zelf ook minder tijd kwijt aan het maken van bijvoorbeeld schoonmaakroosters. Hierdoor draait uw bedrijf kostenefficiënter. Bovendien is een professioneel schoonmaakmedewerker minder tijd kwijt aan de schoonmaak dan een medewerker die hier niet professioneel mee bezig is. Ook dat zorgt voor een kostenbesparing.

3. Het uitbesteden van de schoonmaak voor de beste kwaliteit

Kantoren schoonmaken, het sanitair reinigen en andere schoonmaakwerkzaamheden in het bedrijfspand moeten voor de algemene hygiëne altijd goed worden uitgevoerd. Door te kiezen voor het uitbesteden van de schoonmaak kiest u voor kwaliteit. Als professioneel schoonmaakbedrijf weten wij precies hoe we te werk moeten gaan. Daarom maken we niet alleen afspraken over de kosten van de schoonmaak uitbesteden, maar mag u van ons ook kwaliteitscontroles verwachten. We leveren meetbare resultaten, zodat u precies weet waar u ons voor betaalt. Ben u op zoek naar het uitbesteden van de schoonmaak? Schilten Schoonmaak is hét schoonmaakbedrijf in Dordrecht.

4. Milieubewust werken? Schoonmaak uitbesteden!

Als ondernemer is het steeds belangrijker om milieubewuste keuzes te maken. Ook wat betreft schoonmaakwerkzaamheden kunt u milieubewust kiezen. Bij het uitvoeren van de werkzaamheden houden we bij Schilten Schoonmaak altijd rekening met verschillende factoren. Zo kijken we uiteraard naar uw wensen, budget en het pand, maar houden we ook rekening met het milieu. Wij hebben de keuze uit diverse werkwijzen, materialen en schoonmaakmiddelen, waardoor we altijd de best passende optie kunnen kiezen. Kortom: schoonmaak uitbesteden is zeker de moeite waard.

5. Precies de schoonmaakdiensten uitbesteden die u nodig heeft

Bij het volledig schoonhouden en onderhouden van een kantoorpand komt veel kijken. Maar niet elke ondernemer heeft hier dezelfde wensen in. Daarom stellen we in overleg met u altijd een passend pakket samen. Hierbij bieden we diverse aanvullende diensten aan, zodat u zelf kiest welke schoonmaakwerkzaamheden u wilt uitbesteden. Is het bijvoorbeeld voldoende als we het sanitair dagelijks schoonmaken, of wilt u dat we ook de afvalbakken legen, de handdoekrollen aanvullen en zeepdispensers vullen? En wat dacht u van regelmatige glasbewassing en gevelonderhoud? Door zorgvuldig te bedenken wat u precies wilt uitbesteden, heeft u zelf de kosten voor het uitbesteden van de schoonmaak in de hand. En wilt u op een later moment toch nog meer diensten afnemen? Dat kan in overleg natuurlijk gerealiseerd worden.

Schoonmaak uitbesteden? Neem contact met ons op!

Hebben we u weten te overtuigen van de voordelen van de schoonmaak uitbesteden en wilt u weten wat de schoonmaak uitbesteden voor u gaat kosten? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek brengen we uw wensen in kaart en kunnen we u precies vertellen wat de schoonmaak uitbesteden zou kosten. Dan kunt u een weloverwogen beslissing nemen.