Nieuws

Geplaatst op 18 januari 2018

4 voordelen van het uitbesteden van de schoonmaak

Bij het schoonhouden van bedrijfsruimtes komt meer kijken dan u in eerste instantie misschien denkt. Het is dan ook niet zo gek dat 9 van de 10 kantoren en bedrijfspanden worden schoongemaakt door een professioneel schoonmaakbedrijf. Het uitbesteden van de schoonmaak kent veel voordelen. Wij zetten de belangrijkste voor u op een rij.

1. Het scheelt u tijd

Als u de schoonmaak uitbesteedt dan scheelt u dit tijd en aandacht die u kunt besteden aan uw core business. En daarmee bespaart u indirect ook geld. Niet alleen de schoonmaakwerkzaamheden zelf kosten u namelijk tijd en daarmee geld, maar denk ook aan de aansturing, het regelen van vervanging bij ziekte en verlof en de aanschaf van schoonmaakmiddelen. Bovendien werken professionele schoonmakers vaak een stuk sneller en efficiënter dan eigen medewerkers.

2. U kunt rekenen op kwaliteit

Huurt u een professioneel schoonmaakbedrijf in, dan maakt u van tevoren afspraken over het dienstenpakket én de kwaliteit van deze diensten. U mag dus een hoogwaardige dienstverlening verwachten die meetbaar is. Vraag bij de selectie van een schoonmaakbedrijf gerust naar eventuele kwaliteitscontroles. Zo maken wij bij Schilten Schoonmaak bijvoorbeeld gebruik van regelmatige kwaliteitscontroles die worden vastgelegd in een digitale rapportage zodat u in een oogopslag kunt zien wat de resultaten zijn en hoe de kwaliteit zich heeft ontwikkeld over een bepaalde periode.

3. Gebruik van hoogwaardige en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

Een professional weet precies welke werkmethoden, materialen en schoonmaakmiddelen passen bij uw pand en uw wensen. Zo wordt het beste resultaat gerealiseerd. Als u de schoonmaak uitbesteedt, dan mag u dus niet alleen rekenen op de beste mensen, maar ook op de beste middelen. Middelen die niet alleen doeltreffend reinigen, maar ook nog eens milieuvriendelijk zijn. Verantwoord en duurzaam ondernemen wordt namelijk steeds belangrijker en dat mag u ook van uw schoonmaakbedrijf verwachten. Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Dordrecht of Papendrecht die deze filosofie ondersteunt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

4. Eenvoudig afnemen van aanvullende diensten

Bij het schoonmaken van uw kantoor of bedrijfspand komt meer kijken dan het schoonhouden van vloeren en bureaus. Ook de sanitaire voorzieningen verdienen uw aandacht. Denk daarbij – naast de schoonmaak – ook aan het aanvullen en vervangen van handzeep, toiletpapier, vouwhanddoekjes, handdoekrollen, keukenrollen, vaatwasmiddelen, afwasmiddelen, afvalbakken en luchtverfrissers. Dit is een van de aanvullende diensten die u eenvoudig kunt afnemen bij een professioneel schoonmaakbedrijf. Andere voorbeelden van aanvullende diensten zijn glasbewassing, gevelreiniging, vloeronderhoud en tapijtreiniging.

Bent u overtuigd van de voordelen van het uitbesteden van de schoonmaak? Bij Schilten Schoonmaak kijken we graag naar wat we voor u kunnen betekenen. Voor meer informatie of vragen kunt u het best contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder met een persoonlijk advies.