Nieuws

Geplaatst op 10 februari 2021

Schoonmaak uitbesteden: dit zijn de 5 voordelen

Een schoon bedrijfspand is erg belangrijk. Niet alleen is het de dagelijkse werkomgeving van u en uw personeel, ook is het een visitekaartje richting (potentiële) klanten. Daarbij zitten er verschillende voordelen aan het uitbesteden van de schoonmaak. Niet voor niets besteedt zo’n 90% van de bedrijven de schoonmaak uit aan een professioneel schoonmaakbedrijf. Twijfelt u nog over het uitbesteden van de schoonmaak van uw bedrijfspand en bent u benieuwd naar de voor- en nadelen van het uitbesteden van deze klus? We zetten 5 voordelen van het uitbesteden van de schoonmaak op een rijtje én vertellen u alles over de kosten die bij uitbesteding komen kijken.

1.    Schoonmaak uitbesteden? Kostbare tijd winnen!

Het schoonmaken van een kantoor kost veel kostbare tijd. Tijd die u en uw medewerkers liever aan andere zaken willen besteden. Alleen al in het aanschaffen van goede schoonmaakmiddelen, het opstellen van een schoonmaakrooster en het verdelen van de schoonmaaktaken gaat veel tijd zitten. Een van de grootste voordelen van het uitbesteden van de schoonmaakwerkzaamheden is dan ook de tijdswinst. U geniet van een schoon bedrijfspand, terwijl de medewerkers alle tijd hebben voor hun kerntaken.

2.    Kosten besparen door de schoonmaak uit te besteden

Als u aan de voor- en nadelen van het uitbesteden van de schoonmaak denkt, zult u de kosten waarschijnlijk in het rijtje ‘nadelen’ plaatsen. Toch kunt u kosten besparen met het uitbesteden van de schoonmaak. De schoonmaakwerkzaamheden worden nu door dure medewerkers uitgevoerd en zelf bent u misschien veel tijd kwijt aan het maken van de schoonmaakroosters. Dat is bij het uitbesteden van de schoonmaak allemaal niet meer nodig. Hierdoor draait uw bedrijf kostenefficiënter. Bovendien is een professioneel schoonmaakmedewerker minder tijd kwijt aan de schoonmaak dan een medewerker wiens werk dit eigenlijk niet is. Ook dat werkt kostenbesparend en is zeker een voordeel bij het uitbesteden van de schoonmaakwerkzaamheden.

3. Het uitbesteden van de schoonmaak voor de beste kwaliteit

Kantoren schoonmaken, het sanitair reinigen en andere schoonmaakwerkzaamheden in het bedrijfspand moeten voor de algemene hygiëne altijd goed worden uitgevoerd. Door te kiezen voor het uitbesteden van de schoonmaak kiest u voor kwaliteit. Als professioneel schoonmaakbedrijf weten wij precies hoe we te werk moeten gaan. Daarom maken we niet alleen afspraken over de kosten van de schoonmaak uitbesteden, maar mag u van ons ook kwaliteitscontroles verwachten. We leveren meetbare resultaten, zodat u precies weet waar u ons voor betaalt. Bent u op zoek naar het uitbesteden van de schoonmaak? Schilten Schoonmaak is hét schoonmaakbedrijf in Dordrecht.

4. Milieubewust werken? Schoonmaak uitbesteden!

Als ondernemer is het steeds belangrijker om milieubewuste keuzes te maken. Ook wat betreft schoonmaakwerkzaamheden kunt u milieubewust kiezen. Bij het uitvoeren van de werkzaamheden houden we bij Schilten Schoonmaak altijd rekening met verschillende factoren. Zo kijken we uiteraard naar uw wensen, budget en het pand, maar houden we ook rekening met het milieu. Wij hebben de keuze uit diverse werkwijzen, materialen en schoonmaakmiddelen, waardoor we altijd de best passende optie kunnen kiezen. Ook voor het milieu en uw leefomgeving zitten er voordelen aan het uitbesteden van de schoonmaak.

5. Precies de schoonmaakdiensten uitbesteden die u nodig heeft

Elk bedrijf en elk bedrijfspand is anders. Daarom heeft niet elke ondernemer dezelfde wensen als het gaat om het uitbesteden van de schoonmaak. Schilten Schoonmaak stelt daarom graag samen met u een passend pakket samen. We bieden diverse diensten aan, waarbij u zelf bepaalt welke werkzaamheden in uw situatie wel of juist niet nodig zijn. Van het dagelijks schoonmaken van het sanitair en het bijvullen van de zeepdispensers tot periodieke glasbewassing en gevelonderhoud, bij het uitbesteden van de schoonmaakdiensten is het allemaal mogelijk. Zo houdt u zelf de kosten in de hand. Heeft u op een later moment toch nog aanvullende diensten nodig? Ook dat is bij het uitbesteden van de werkzaamheden geen enkel probleem.

Schoonmaak uitbesteden? Neem contact met ons op!

Zoals u hierboven gelezen heeft, zitten er veel voordelen aan het uitbesteden van de schoonmaak. Bent u nieuwsgierig geworden naar wat het uitbesteden van schoonmaakwerkzaamheden in uw geval zou kosten? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek brengen we alle wensen in kaart en brengen we een scherpe offerte uit. Dan kunt u daarna bepalen of ook uw bedrijf gaat profiteren van het gemak van de schoonmaak uitbesteden.