Nieuws

Geplaatst op 9 maart 2022

Schoonmaak werk overwegen? De voordelen op een rij

Overweegt u een baan om te werken als schoonmaker of interieurverzorger? Dat begrijpen wij helemaal! Als leukste schoonmaakbedrijf in de regio verwelkomen wij altijd graag nieuwe, enthousiaste teamleden. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers het liefst volledig en kunnen hier altijd nieuwe collega’s bij gebruiken. Bent u benieuwd naar schoonmaak werk, en dan met name werken bij ons professioneel schoonmaakbedrijf in Dordrecht, zo leuk maakt? We vertellen u er graag alles over.

Werken in de schoonmaak? Veelzijdig werk!

Bent u bang dat werken in de schoonmaak een saai baantje is? Niet als u bij Schilten Schoonmaak aan de slag gaat. Wij bieden uiteenlopende diensten aan veel verschillende branches. Zo kan het zijn dat u aan de slag gaat in een school of kantoorgebouw, maar ook laboratoria en instellingen binnen de gezondheidszorg behoren tot de mogelijkheden. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een klantenbestand opgebouwd in enorm veel verschillende branches. Daarbij willen we onze opdrachtgevers zoveel mogelijk ontzorgen, waardoor we veel verschillende taken uitvoeren. Dat maakt werken in de schoonmaak een erg afwisselende baan, die niet snel gaat vervelen.

Schoonmaak werk biedt een goed salaris

Schoonmaak werk is een sector waarin werknemers vaak goed betaald krijgen. Dit komt doordat het een belangrijk en essentieel beroep is. Bovendien vereist het werk vaak specifieke vaardigheden en kennis, zoals het gebruik van schoonmaakmiddelen en -apparatuur. Daarom zijn werkgevers bereid om aantrekkelijke salarissen en voordelen te bieden om ervoor te zorgen dat ze gekwalificeerde en betrouwbare werknemers kunnen aantrekken en behouden. Als gevolg hiervan kan schoonmaak werk een lonende carrière-optie zijn voor mensen die op zoek zijn naar een stabiele en goedbetaalde baan.

Werken als schoonmaker biedt flexibiliteit

Doordat wij een groot klantenbestand hebben, kunnen wij onze medewerkers veel flexibiliteit bieden. Of u nou parttime of fulltime aan de slag wilt, er zijn altijd mogelijkheden. We denken graag met u mee om een functie te vinden die aansluit op uw leven. Dat maakt werken in de schoonmaak een flexibele baan, die goed te combineren is met andere werkzaamheden of een gezinsleven.

Werken als schoonmaker biedt doorgroeimogelijkheden

Bij Schilten Schoonmaak vinden we het erg belangrijk dat onze medewerkers professioneel te werk gaan. Daarin begeleiden we hen door middel van goede scholing en passende trainingen. Dit betekent ook dat onze medewerkers de kans krijgen om zich verder te ontwikkelen. Met een baan in de schoonmaak zijn er dus veel opleidings- en doorgroeimogelijkheden, waardoor u zich kunt blijven ontwikkelen.

Werk zoeken in de schoonmaak?

Naast bovenstaande voordelen zijn er natuurlijk nog veel meer redenen om voor werk in de schoonmaak te kiezen. De leuke collega’s, een goed salaris conform CAO mét vakantiegeld en eindejaarsuitkering, genoeg vakantiedagen, bedrijfskleding en professionele begeleiding horen er ook zeker bij. Bent u enthousiast geworden en wilt u als schoonmaker bij ons aan de slag? Dan horen we graag van u! Bekijk onze schoonmaak vacatures, of vul direct het online contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Hopelijk verwelkomen we u dan binnenkort in ons gezellige én professionele team!