Nieuws

Geplaatst op 24 januari 2019

Uw gevel laten reinigen, zo gaan wij te werk

Het laten reinigen van uw gevel, zodat deze weer wordt als nieuw, geeft niet alleen een verzorgde uitstraling weer. Het komt ook uw professionaliteit ten goede. Voor gevelreinigingswerkzaamheden zit u bij Schilten Schoonmaak altijd goed. Of het nu gaat om een gevel van een school, magazijn, kantoor, warenhuis of een compleet winkelcentrum. Voor elk soort gevel bieden wij passende diensten. In dit artikel vertellen wij u graag meer over hoe wij te werk gaan.

Hoe gaan wij te werk?

Voor wat betreft onze werkwijze van gevelreiniging, zijn er een aantal kenmerken te noemen. Zo maken wij gebruik van osmose borstels (en water) en/of een hoogwerker. Voor wat betreft die eerste: dit is een telescoopsteel met een borstel waar voortdurend osmose water door heen loopt. Osmose water is gefilterd leidingwater. Voor wat betreft die laatste: wij beschikken over een eigen autohoogwerker, die jaarlijks gekeurd en onderhouden wordt en die wij flexibel kunnen inzetten tegen een concurrerend tarief. Aan het water dat wij gebruiken voor het schoonmaken van de buitengevels wordt reinigingsmiddel toegevoegd. Daarnaast beschikken wij over een warm-water unit waarmee we extra goed kunnen reinigen voor een nog beter resultaat. Tot slot worden de buitengevels nagespoeld met schoon water, zodat er geen residu achterblijft.

Bij gevelreiniging kunt u ook denken aan gevelbeplating en het reinigen en conserveren van aluminium kozijnen. Gevels die niet op de zonzijde liggen, krijgen vaak een groenslag. Ook dit kunnen wij met een speciaal reinigingsmiddel en hogedrukreiniging moeiteloos voor u verwijderen.

Kwaliteit tegen scherpe prijzen

Kiest u voor Schilten Schoonmaak, dan kiest u niet alleen voor zeer scherpe prijzen. U kiest ook voor kwaliteit. Wij beschikken over opgeleid personeel, die van alle markten thuis is. Zo reinigen zij dagelijks diverse gevels waarvoor zij gebruik maken van schoonmaakmaterialen van hoge kwaliteit, zoals professionele hogedrukreinigers en hoogwerkers. Daarnaast zemen zij kantoren, roltrappen en liften in winkels. Wij hebben ervaren en professionele glazenwassers in dienst, die in het bezit zijn van een VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers) diploma én een landelijk erkend hoogwerker certificaat. Doordat wij enkel en alleen met ervaren en professionele glazenwassers werken, kunt u rekenen op een effectieve glasbewassing met een mooi en streep loos eindresultaat. Inmiddels hebben diverse opdrachtgevers meerdere jaren ervaring met onze gevelreiniging.

Wilt u ook uw gevel minimaal één keer per jaar laten reinigen waardoor deze (en het bedrijfspand) altijd schoon en fris oogt? Dan horen wij dit graag van u. Neem vrijblijvend contact met ons op en/of vraag een offerte aan. Tot snel!