Nieuws

Geplaatst op 22 oktober 2021

Wij zijn genomineerd voor de Social Impact Award

Samen met diverse ondernemers in de Drechtsteden ondernemen wij sociaal. Dat vinden wij onderdeel zijn van maatschappelijk ondernemen. Wij hebben 4 werknemers in dienst die met wat extra begeleiding en wat aanpassingen in onze bedrijfsvoering een uitstekende bijdrage leveren binnen ons bedrijf en aan onze klanten. Schilten Schoonmaak vind het belangrijk dat wij op deze manier een bijdrage leveren aan de maatschappij en deze mensen een baan en inkomen aan kunnen bieden!

WerkgeversServicepunt Baanbrekend Drechtsteden ondersteunt ons bij de inzet van mensen met een uitkering of arbeidsbeperking. Zij biedt kandidaten aan, zorgt voor professionele bemiddeling en adviseert over diverse regelingen en voordelen.

Op 4 november 2021 organiseert WerkgeversServicepunt Baanbrekend Drechtsteden voor de 4e keer een werkgeversbijeenkomst, met daarbij de uitreiking van de Social Impact Award. Dit is een prijs voor de meest sociale ondernemer van de Drechtsteden. En wij zijn er trots op dat Schilten Schoonmaak is genomineerd!