Schoonmaak Hardinxveld

Schoonmaak Hardinxveld

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Hardinxveld? Schilten Schoonmaak reinigt dagelijks tal van fabrieken, kantoren, trappenhuizen, winkels en showrooms, óók in Hardinxveld! De naam ‘Schilten Schoonmaak’ heeft een sterke klank: al sinds 1959 zet het schoonmaakbedrijf zich in om de klant een full service pakket aan facilitaire diensten te bieden.

Kiest u voor Schilten Schoonmaak, dan kiest u voor kwaliteit tegen een concurrerend tarief, gemotiveerd personeel en een uitstekende begeleiding. Ook plaatsen wij waar mogelijk een vaste medewerker bij onze vaste klantenkring, zodat de klant in kwestie altijd een vertrouwd gezicht heeft voor de schoonmaak van zijn of haar pand. De korte communicatielijnen zorgen ervoor dat vragen van klanten snel worden opgepakt en onze rayonmanagers dragen zorg voor een goede planning en begeleiding van onze medewerkers.

Voor schoonmaakonderhoud, glasbewassing, gevelreiniging, tapijtreiniging, de levering van sanitaire benodigdheden en bedrijfscatering in Hardinxveld kiest u voor Schilten Schoonmaak!