Nieuws

Geplaatst op 22 februari 2018

Aandachtspunten voor een grondige gevelreiniging

Uw bedrijfs- of industriepand is het eerste dat uw klant ziet wanneer zij u bezoeken. Het is daarom van belang dat u net zo trots bent op het uiterlijk van uw pand en terrein als dat u bent op de diensten die u aanbiedt. Dankzij het reinigen van onder andere de gevelbeplating van uw bedrijfspand zorgt u ervoor dat uw bedrijfspand weer stralend oogt. Dit geeft een verzorgde uitstraling die uw bezoekers niet zal ontgaan. Wacht echter nooit te lang met de reiniging want sterke vervuiling kan de levensduur van uw gevelbeplating of gecoate kozijnen aantasten. Genoeg redenen dus om eenmaal per jaar uw gevel grondig te laten reinigen. Welke belangrijke aandachtspunten komen daarbij kijken?

Informeer naar de werkwijze

Er zijn verschillende methoden van gevelreiniging, waaronder hogedruk reiniging met speciaal reinigingsmiddel. Met name de gevelbeplating en gecoate kozijnen zijn bij uitstek geschikt voor dit type reiniging. Vaak zien we dat deze materialen worden aangetast door het weer en door groenaanslag. Wanneer u hier geen aandacht aan schenkt draagt dit bij aan de verloedering van uw pand. Laat u goed informeren over de reinigingsmethode door het inschakelen van een deskundig schoonmaakbedrijf. Zo bent u verzekerd van een grondige en juiste reiniging.

Let op de prijs-kwaliteit verhouding

Als u op zoek gaat naar een schoonmaakbedrijf voor gevelreiniging van uw bedrijfspand, dan is het soms lastig vergelijken. Door verschillende offertes op te vragen en u goed te laten informeren over de werkwijze en de ervaring van het bedrijf, krijgt u een goed beeld. Schilten Schoonmaak biedt gevelreiniging in Dordrecht en omstreken aan tegen zeer scherpe prijzen zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. Voor het schoonmaken van buitengevels maken wij gebruik van osmoseborstels. Met onze warmwater unit zijn we bovendien in staat om uw gevel extra grondig te reinigen. Ook zijn we in het bezit van een eigen autohoogwerker. Hierdoor kunnen wij snel aan de slag tegen een concurrerend tarief. Is de gevelreiniging eenmaal volledig uitgevoerd? Dan ziet uw bedrijfspand er weer uit om door een ringetje te halen.

Vergeet de kozijnen en glazen niet

Bij gevelonderhoud kunt u onder andere denken aan het schoonmaken van de gevelbeplating, maar ook aan het reinigen en conserveren van kozijnen. Kozijnen en beglazing vormen een belangrijk onderdeel van uw gevel. Naast glasbewassing, is het aan te raden om uw kozijnen periodiek te laten conserveren. Nadat de ruiten en kozijnen gereinigd zijn, worden de kozijnen voorzien van een water- en vuilafstotende beschermlaag. Hierdoor verlengt u de levensduur van uw kozijnen aanzienlijk. Het is dan ook aan te raden om te kiezen voor een professioneel schoonmaakbedrijf dat meteen de glasbewassing en kozijnreiniging voor haar rekening kan nemen.

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Dordrecht en omstreken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Diverse opdrachtgevers hebben inmiddels meerdere jaren ervaring met de gevelreiniging van Schilten Schoonmaak. Doordat wij minimaal één keer per jaar de gevel van het bedrijfspand reinigen, oogt het pand altijd schoon en fris. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden of een offerte.