Nieuws

Geplaatst op 15 september 2020

Glazen laten wassen door een specialist! 3 tips voor de juiste keuze

U kent het wel: vieze ramen na een periode van regenbuien, spinnen of vuil dat juist tevoorschijn komt bij het schijnen van de zon. Na het zemen van de ramen blijven vaak treksporen of vegen achter. Dit is niet de uitstraling van het pand die u voor ogen had. Zeker het ramen wassen van een bedrijfspand is een hele klus die niet zelf gedaan kan worden. Ook voor grote panden, zoals appartementengebouwen, wordt vaak een professionele glazenwasser ingezet. Maar hoe weet u of u een professional inhuurt die kwaliteit kan leveren? In dit artikel geven wij u 3 tips voor de juiste keuze.

1. Glazen wassen op hoogte? Bekijk het aanbod van uw specialist

Bestaat uw pand uit meerdere verdiepingen of is uw bedrijf gevestigd op een hoge verdieping van een bedrijfspand? Dan kan het nogal een uitdaging zijn om hier de ramen te laten blinken. Indien u hiervoor de hulp van een specialist in glasbewassing wilt inroepen, bekijk dan altijd het aanbod. Hoe professioneel ook: niet ieder glazenwassersbedrijf is in het bezit van een hoogwerker om de ramen op hoogte te bereiken. Voor het besturen van een hoogwerker is daarnaast een VCA-diploma en landelijk erkend hoogwerker certificaat nodig. Bij Schilten Schoonmaak zijn alle glazenwassers in het bezit van deze diploma’s. Onze hoogwerker kan met zijn 22 meter hoog vrijwel iedere verdieping bereiken, zonder hierbij schade te veroorzaken aan de straat of het trottoir. Ook als onze hoogwerker niet toereikend is, zorgen wij voor een vervanger met de juiste certificaten.

2. Stel een planning op, ook voor het glazen wassen door een specialist

In welke branche bent u actief? En hoe snel worden uw ramen vies? Beide vragen kunnen helpen bij het maken van een planning voor het glazen wassen van uw pand. Zo worden sommige ramen door hun ligging sneller vies dan andere en zal een kledingwinkel met etalage vaker een professionele glazenwasser inhuren dan een kantoor op zeshoog. De specialisten van Schilten Schoonmaak kunnen een op maat gemaakte zeemplanning leveren afhankelijk van uw wensen. Onze glazenwassers werken volgens een vaste frequentie, zonder dat u hier verder nog naar om hoeft te kijken. Samen met u bepalen wij de tijden en dagen, zodat klanten en werknemers zo min mogelijk hinder ondervinden van het ramen wassen.

3. Maak een duurzame keuze

Duurzaamheid heeft de laatste jaren aan terrein gewonnen en staat bij veel bedrijven hoog in het vaandel. Waarom zou u hier niet op letten als u uw glazen laat wassen door een specialist? Bij Schilten Schoonmaak bent u er altijd van verzekerd dat eerlijke en milieuvriendelijke schoonmaakproducten worden gebruikt. Daarnaast voeren wij regelmatig kwaliteitscontroles uit op onze eigen service. Deze worden netjes aan u overlegd en zijn geheel transparant.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.