Nieuws

Geplaatst op 30 november 2020

Nieuwe klant: Ashland Industries

Op 1 november 2020 zijn we gestart met het uitvoeren van diverse schoonmaakwerkzaamheden bij Ashland Industries in Zwijndrecht.

Ashland Industries Nederland BV is een productiefaciliteit waar zowel water oplosbare polymeren, onder de productnaam Natrosol, worden geproduceerd voor Ashland, alsmede natsterkte middelen voor de papierindustrie, onder de merknaam Kymene, voor Solenis. Voor deze bedrijfsactiviteiten beschikt Ashland Industries Nederland BV in Zwijndrecht over de geschikte installaties en vakkundig opgeleid personeel waarmee de te verrichten werkzaamheden op een zorgvuldige en verantwoorde wijze met betrekking tot milieu, veiligheid en kwaliteit worden uitgevoerd, geheel overeenkomstig de wettelijke eisen en normen, de richtlijnen vanuit de Amerikaanse moedermaatschappij en de specificaties van klanten.

De werkzaamheden die Schilten Schoonmaak bij Ashland gaat uitvoeren zijn het dagelijkse schoonmaakonderhoud van kantoren, laboratoria, was- en kleedlokalen en een portiersloge in diverse gebouwen, glasbewassing en vloeronderhoud op het terrein van Ashland. De werkzaamheden worden van maandag t/m zaterdag uitgevoerd.

Met ons opstartteam bestaande uit Jacqueline (verkoop), Barbara (rayonmanager) en Wilma (objectleidster) is het project succesvol opgestart. Alle 8 medewerkers zijn overgenomen van het vorige schoonmaakbedrijf en gaan nu voor Schilten Schoonmaak de werkzaamheden uitvoeren. Logistiek was het een uitdaging om maar liefst 18 werkkasten te vullen met schoonmaakmaterialen, maar mede dankzij onze leverancier Crohill is dit gelukt.

Het grootste compliment dan we na deze opstart kregen van onze contactpersoon bij de klant is:

Ik wil jullie heel erg bedanken voor de energie die jullie er in gestopt hebben om de overgang soepel te laten verlopen

Het is geweldig gegaan en het gaat allemaal gewoon zijn gang net of er niks is gebeurd en dat is een groot compliment

Wat ik van de dames/heer hoor is ook alleen maar goed nieuws dus ik ben heel blij dat we de stap gedaan hebben

Op naar een lange samenwerking en complimenten voor de professionele inrol.

Jan Stadig, Local Buyer van Ashland Industries

Voor Schilten Schoonmaak past dit nieuwe project goed in ons klantenbestand in ons werkgebied en wij zijn blij met dit project en team medewerkers!