Nieuws

Geplaatst op 13 februari 2020

Uw ramen laten wassen? Dit kunnen wij betekenen

Jarenlang al zijn wij van Schilten Schoonmaak actief als schoonmaakbedrijf voor verschillende opdrachtgevers – waaronder kantoren, winkels, scholen, musea en praktijken – in de regio Dordrecht, Krimpen aan den IJssel en Vianen. Aangezien wij sinds 1959 opereren in de schoonmaakbranche, zijn wij daar een bekend en vertrouwd gezicht. Inmiddels werken wij met zo’n 185 medewerkers, die gespecialiseerd zijn in verschillende schoonmaakwerkzaamheden. Hierdoor zijn de schoonmaakmogelijkheden eindeloos. Elke schoonmaakopdracht kan zelfs op maat aangevraagd worden. Diensten waarvoor u bij ons terecht kunt, zijn: schoonmaak en onderhoud, glasbewassing en gevelreiniging, vloeronderhoud en tapijtreiniging, sanitaire voorzieningen, bedrijfscatering (op locatie) en overige diensten. In dit artikel vertellen wij u graag meer over glasbewassing en wat wij daarin voor u kunnen betekenen.

Effectief en efficiënt ramen wassen

Wilt u uw ramen laten wassen? Voor een schoonmaakbeurt van uw vieze ramen van uw bedrijfspand bent u bij ons aan het juiste adres! Het maakt daarbij niet uit op welke hoogte de ramen zich bevinden. Met behulp van onze eigen hoogwerker met een werkhoogte van 22 meter en een laag eigen gewicht, kunnen wij bij ieder raam komen zonder dat er schade aan het straatwerk ontstaat. Indien onze eigen hoogwerker niet geschikt is, wordt er voor een geschikte andere gezorgd. Wij hebben gemotiveerde, goed opgeleide en ervaren glazenwassers in dienst, die dagelijks tal van zeemwerkzaamheden uitvoeren. U kunt hierbij denken aan het zemen van kantoren tot aan het zemen van roltrappen en liften in winkels. Zij werken volgens een vaste frequentie, die van tevoren wordt afgesproken met onze opdrachtgever. Met behulp van een geautomatiseerde zeemplanning kunnen dit soort werkzaamheden per week worden ingepland. Behalve onze eigen hoogwerker en een geautomatiseerde zeemplanning, beschikken wij ook over onze eigen osmose systemen. Onze werkwijze houdt in dat wij per gebouw bepalen wat de meest effectieve en efficiënte oplossing voor glasbewassing is.

Hoge kwaliteit glasbewassing

Bij Schilten Schoonmaak hebben wij inmiddels zo’n 185 medewerkers in dienst, waaronder ook bekwame en betrouwbare professionals, die alle zeemwerkzaamheden voor u uit kunnen voeren. Ze zijn goed opgeleid en begrijpen de kennis en kunde van de glasbewassing. Vriendelijkheid en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel, alsmede het gebruik van kwalitatieve, milieuvriendelijke (schoonmaak)producten en het uitvoeren van kwaliteitscontroles. Uw rayonmanager loopt altijd alle punten nog goed voor u na. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat wij u een hoge kwaliteit glasbewassing kunnen bieden. Mede hierdoor zijn wij een bekend en vertrouwd gezicht in de regio Dordrecht, Krimpen aan den IJssel en Vianen.

Uw ramen laten wassen door Schilten Schoonmaak? Neem contact op

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze glasbewassing of een andere schoonmaakdienst, zoals de volledige schoonmaak van uw bedrijfspand? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u en kunnen u ook vrijblijvend een offerte toesturen.