Schilten Schoonmaak

Schilten Schoonmaak in Dordrecht, Krimpen en Vianen

Schilten Schoonmaak is sinds 1959 actief als schoonmaakbedrijf voor diverse bedrijven als kantoren, scholen, winkels, musea, praktijken enzovoorts. Doordat wij al jarenlang opereren in de schoonmaakbranche, is Schilten Schoonmaak een bekend en vertrouwd gezicht in de regio Dordrecht, Krimpen aan den IJssel en Vianen. Daarnaast werken wij inmiddels al met circa 185 medewerkers en zijn we gespecialiseerd in diverse schoonmaakwerkzaamheden en catering werkzaamheden. Door de vele specialisaties en medewerkers, zijn de schoonmaakmogelijkheden bij Schilten eindeloos en kan iedere schoonmaakopdracht op maat aangevraagd worden. Denk hierbij aan glasbewassing, gevelreiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud en zelfs bedrijfscatering op locatie.

Een vertrouwd gezicht voor de schoonmaak van uw pand

Als uitgangspunt van ons schoonmaakbedrijf is dat de schoonmaakmedewerkers van Schilten Schoonmaak alleen werkzaam zijn in een vaste klantenkring. Hierdoor wordt er een vertrouwd gezicht gecreëerd voor de schoonmaak van uw pand. Door een efficiënte werkwijze en beheersing van de kosten, zijn wij in staat om tegen concurrerende prijzen schoonmaakdiensten aan onze klanten te bieden. Door middel van kwaliteitscontroles wordt de kwaliteit van de schoonmaak gewaarborgd en onze rayonmanagers dragen zorg voor een goede planning en begeleiding van onze medewerkers. Korte communicatielijnen zorgen ervoor dat vragen van klanten snel behandeld worden.

Schoonmaak van hoge kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Want wie wil zich nu niet begeven in een schone en opgeruimde ruimte? Wij doen alles om aan hoge kwaliteitseisen te voldoen. Zo werken wij met professionele schoonmaakmiddelen en maken wij gebruik van goede kwaliteit schoonmaakapparatuur. Dit alles om te zorgen dat u  beste eindresultaat opgeleverd krijgt. Daarnaast werkt schoonmaakbedrijf Schilten alleen met bekwame medewerkers die hiervoor zijn opgeleid en verstand van zaken hebben.

Niet voor niets heeft onze naam in de regio een sterke klank. Onze reputatie rust voornamelijk op: kwaliteit voor een concurrerende prijs, een full service pakket aan facilitaire diensten, gemotiveerd personeel en goede begeleiding. Al deze pijlers maken wij maar al te graag voor u waar!

Vrijblijvend advies en prijsopgave

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Vul dan ons contactformulier in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende afspraak.