Nieuws

Geplaatst op 14 november 2019

Vloerreiniging en onderhoud; zo gaan wij te werk!

Al 60 jaar verrichten wij schoonmaakdiensten in de breedste zin van het woord. Schilten Schoonmaak is met name actief in de Drechtsteden, maar ook in Breda, Moerdijk en de regio Krimpen aan den IJsel. U kunt bij ons professionele team terecht voor uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden en wij bedienen de meest uiteenlopende branches. Zo zijn wij bijvoorbeeld een specialist in het verrichten van vloeronderhoud en in het reinigen van vloeren. Graag leggen we uit welke effectieve aanpak wij daarbij hanteren!

Vloerreiniging en onderhoud door professionele vakmensen

Bij het uitvoeren van onderhoud en reiniging staat vakwerk en kwaliteit altijd voorop. Het onderhoud van de vloeren wordt daarom altijd uitgevoerd door speciaal opgeleide vakmensen, die precies weten welk onderhoud uw vloer nodig heeft. Uiteraard wordt ook de reiniging uitgevoerd door ervaren medewerkers die altijd over de juiste middelen beschikken. Zo kunnen wij garanderen dat de reiniging en het onderhoud professioneel wordt uitgevoerd. Doordat wij onze vakmensen bovendien koppelen aan een vaste klantenkring, is het mogelijk om snel en efficiënt te communiceren en plannen. Hierdoor kunnen wij de kosten laag houden en klanten altijd snel bedienen.

Machinaal reinigen van de vloer

Uiteraard gebruiken wij de beste materialen, middelen en machines bij het uitvoeren van onderhoud-  en reinigingswerkzaamheden. Alleen door gebruik te maken van professionele apparatuur kunnen wij immers onze hoge kwaliteit waarborgen. Vloeren worden daarom altijd eerst machinaal geveegd en gereinigd met een speciale reinigingsmachine. Deze machine beschikt over sterke borstels, waardoor we snel en effectief kunnen reinigen. Daarnaast maken we gebruik van professionele schoonmaakmiddelen en gebruiken we voor het onderhoud van linoleumvloeren was van topkwaliteit.

Periodiek onderhoud

Wij streven ernaar om onze diensten continu te verbeteren, daarom voeren wij regelmatig kwaliteitscontroles uit. Zo houden we de kwaliteit van onze schoonmaak op peil en kunnen we waar nodig verbeteringen doorvoeren. Bovendien zorgen onze rayonmanagers altijd voor een sluitende planning: zo weet u zeker dat het onderhoud op het juiste moment en door de juiste persoon wordt uitgevoerd. Bovendien monitoren zij steeds of alles soepel en kundig verloopt. Zo waarborgen zij dat het slijpen en polijsten van kostbare natuurstenen vloeren vakkundig en zorgvuldig verloopt. Heeft u een PVC of houten vloer liggen? Ook dan kunnen wij uw vloer periodiek behandelen, beschermen en reinigen, zodat u zo lang mogelijk van een prachtige vloer kunt genieten. Maatwerk, kwaliteit en prettige communicatie zijn daarbij onze belangrijkste speerpunten!

Wilt u uw vloer door ons professioneel laten reinigen of heeft u vragen over periodiek of eenmalig onderhoud? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op: wij informeren u graag over de mogelijkheden!