Nieuws

Geplaatst op 7 december 2018

Dienst uitgelicht: bedrijfscatering. Wat zijn de mogelijkheden?

Bedrijfscatering wordt voor veel bedrijven steeds belangrijker. Niet alleen voor bijzondere gelegenheden en evenementen, maar ook als vaste catering op locatie. Goed eten is per slot van rekening belangrijk om goed te kunnen functioneren. Bovendien erkennen steeds meer werkgevers het belang van verse, gezonde en gevarieerde voeding voor de vitaliteit van de medewerkers. Genoeg redenen dus om de mogelijkheden van catering op locatie eens uit te lichten.

Bedrijfscatering: de hoogst mogelijke kwaliteit en hygiëne

Wanneer u besluit om bedrijfscatering aan te bieden voor uw gasten en personeel, dan krijgt u te maken met strenge eisen op het gebied van hygiëne en kwaliteit. Dat is natuurlijk niet vreemd als u bedenkt dat het gaat om levensmiddelen en de bijbehorende voedselveiligheid. U wilt het immers niet op uw geweten hebben dat uw gasten of personeel door een slechte hygiëne ziek worden. Daarom voldoet onze catering op locatie aan alle voorwaarden op het gebied van hygiëne. Wij werken bovendien uitsluitend met goed gekwalificeerd en gemotiveerd personeel. Zo weet u zeker dat het voedsel voldoet aan alle hygiëne-eisen en van de hoogste kwaliteit is.

U zorgt voor de keukenfaciliteiten, wij voor de catering

Voor het verzorgen van de bedrijfscatering, is het noodzakelijk dat wij kunnen beschikken over een goed uitgeruste keuken. Dit is dan ook de enige voorwaarde als u de catering aan ons uitbesteedt. Afhankelijk van uw wensen zorgen wij vervolgens voor heerlijk ontbijt, brunch en lunch. Wij nemen u daarbij alles uit handen. Van de inkoop tot het bereiden en aanbieden van het eten en drinken. En natuurlijk zorgen we er ook voor dat na afloop alles netjes wordt opgeruimd en schoongemaakt.

Gevarieerd cateringaanbod

Wat betreft het cateringaanbod, staan uw wensen centraal. Wij kunnen het zo eenvoudig of uitgebreid maken als u wilt. Denk bijvoorbeeld aan verschillende soorten brood en broodjes, vleeswaren, kaas en ander beleg, salades, fruit, yoghurt, melk, jus d’orange, koffie en thee. Uiteraard kunt u ook kiezen voor heerlijke soepen en (gezonde) snacks. Tevens kunnen we rekening houden met speciale (dieet) wensen. Wij spreken de catering daarom van tevoren goed met u door. Zo bieden wij bedrijfscatering op maat aan en krijgt u precies wat u graag wenst.

Extra diensten

Behalve de catering zelf, kunnen wij ook aanvullende diensten voor u verzorgen. Zo kunnen we ook het onderhoud van de koffiemachines verzorgen. Niets is zo vervelend als een koffieapparaat dat niet (goed) werkt omdat het niet regelmatig wordt schoongemaakt en bijgevuld. Bovendien is goed onderhoud belangrijk voor de levensduur van het apparaat. Hoe beter het onderhouden wordt, hoe langer u er plezier van heeft. Een andere dienst waar u ons voor kunt inschakelen is natuurlijk voor de catering tijdens een speciale gelegenheid, zoals een open dag of bedrijfsfeest. Wij bespreken de mogelijkheden graag met u. Heeft u trouwens alleen behoefte aan een ervaren kantinemedewerker die ervoor zorgt dat de kantine spik-en-span blijft en het uw gasten en personeel aan niets ontbreekt? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Bent u geïnteresseerd in onze cateringmogelijkheden en wilt u meer inhoudelijke informatie of uw wensen doorspreken? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen en maken een voorstel op maat.