Nieuws

Geplaatst op 5 september 2019

Bedrijfscatering; dit kunnen wij voor u betekenen!

Goed eten en drinken draagt bij aan de productiviteit van uw medewerkers. Bovendien is de kantine, keuken of het bedrijfsrestaurant vaak dé plek waar de beste ideeën ontstaan. Tijdens een ontbijtsessie, een brainstormbrunch of een inspiratielunch bijvoorbeeld. Of gewoon tijdens een kop koffie. Investeren in goede bedrijfscatering is daarom investeren in productieve en betrokken medewerkers die goed in hun vel zitten. In dit artikel vertellen wij u graag wat wij op dit gebied voor u kunnen betekenen.  

Vaste bedrijfscatering op locatie

Voor bedrijven of organisaties met een eigen bedrijfsrestaurant kunnen wij catering op locatie verzorgen. Hiermee bent u verzekerd van een complete dienstverlening. Wij nemen u alles uit handen: van de inkoop tot het bereiden en aanbieden van het eten en drinken. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat na afloop alles netjes wordt opgeruimd en schoongemaakt. Van tevoren bespreken we uw wensen en maken we duidelijke afspraken met u over de bedrijfscatering bij uw bedrijf. Zo bepaalt u bijvoorbeeld zelf wat u wilt aanbieden qua eten en drinken.

Ervaren kantinemedewerkers inhuren

Het kan ook zijn dat u alleen op zoek bent naar een ervaren kantinemedewerker. Iemand met een professionele uitstraling richting klanten en personeel en die goed op de hoogte is van alle eisen op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid. Zo iemand vindt u bij ons. Wij hebben representatieve, goed opgeleid kantinemedewerkers in dienst die graag bij u aan de slag gaan. Zo biedt u uw klanten en personeel altijd eten, drinken en service van de hoogste kwaliteit. Onze kantinemedewerker kan daarnaast de inkoop voor u uit handen nemen. Dit scheelt u kostbare tijd en onze medewerker weet precies hoe zij binnen budget een gevarieerd aanbod kan aanbieden.

Onderhoud van koffiemachines

Koffie op het werk is onmisbaar. Elke organisatie beschikt wel over één of meerdere koffieautomaten. Deze machines moeten regelmatig onderhouden en bijgevuld worden. Iets waar het personeel vaak geen tijd voor heeft. Zowel de schoonmaak, het bijvullen, als het onderhoud van de koffiemachines kunnen wij voor u uitvoeren. Bijvoorbeeld als extra aanvulling op onze catering- en schoonmaakdiensten. Zo is uw personeel altijd voorzien van goede kwaliteit koffie.

Professionele bedrijfscatering inhuren? Neem contact op!

Kortom, het inhuren van professionele bedrijfscatering biedt u veel voordelen. Het geeft uw bedrijf of organisatie een professionele uitstraling, de hygiëneregels worden te allen tijde nageleefd en u bent verzekerd van producten van de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs. Maar het allerbelangrijkste is misschien wel dat u zelf tijd overhoudt voor zaken en verantwoordelijkheden die echt uw aandacht verdienen. Neem daarom gerust contact met ons op. Samen bespreken we de mogelijkheden en zorgen we ervoor dat uw bedrijfscatering op rolletjes loopt.