Diensten

Compleet pakket aan facilitaire diensten

Schilten Schoonmaak levert een compleet pakket aan facilitaire diensten waaronder schoonmaak & onderhoud, glasbewassing, gevelonderhoud, vloeronderhoud, tapijtreiniging, sanitaire voorzieningen, bedrijfscatering en overige diensten zoals huismeesterdiensten en opleverschoonmaak. De werkzaamheden worden door eigen vakbekwame medewerkers van Schilten Schoonmaak uitgevoerd.

Schoon

Ervaren en betrouwbaar personeel is een vereiste voor een perfect uitgevoerde schoonmaakklus. U kunt daarop rekenen! Net als op de begeleiding en kwaliteitsinspectie van onze medewerkers. Zo bent u altijd verzekerd van een fris toilet, een schoon bureau en geleegde prullenbak. Door de korte lijnen kunnen wij snel inspelen op uw wensen. Of dat nu gaat om vloeronderhoud, een opgeruimd kantoor, glasbewassing of het reinigen van tapijt.

Streeploos

Ervaren glazenwassers, jaarlijks gekeurde ladders en hoogwerkers. Onmisbaar voor veilige glasbewassing met een streeploos resultaat, op elke verdieping! Ook maken wij gebruik van een telescoopsysteem met borstel en osmosewater. Met dit systeem komen we op de moeilijkst bereikbare ramen. Met dit systeem reinigen we ook gevelbeplating van bedrijfshallen.